Chocoladeletters en Sint Smulbox

Chocolaterie Brouwer is een hoogwaardige chocolademaker met een uitgebreid assortiment aan chocolade van uitmuntende kwaliteit, gemaakt van chocolade van Callebaut, dé leverancier op dit gebied. De letters wegen tussen 300 en 350 gram, en worden met de hand opgespoten. Dit jaar zijn speciaal voor Sint voor elk Kind alle letters uitgevoerd als S en van heerlijke melkchocolade.

Brood- en banketbakkerij Prins uit Lelystad maakt voor ons een prinsheerlijke Sint Smulbox. Deze is gevuld met een roomboter amandelstaafje, een speculaasbrok met amandelen en een zakje kruidnootjes.

Als u uw personeel of relaties in december een Chocoladeletter of een Sint Smulbox schenkt, doet u niet alleen hen een plezier. Van elke Chocoladeletter en Sint Smulbox ontvangt onze stichting een bijdrage voor onze activiteiten. Zo deelt u twee keer uit, en kunnen we de kinderen een mooie theaterdag aanbieden!

Bestellen

Via de knoppen hieronder kunt u uw bestelling plaatsen

Wij nodigen u uit om twee keer uit te delen...

Zoekt u een passend Sinterklaas cadeau voor uw personeel, relaties of familie? Bestel chocoladeletters of een Sint Smulbox bij onze partners en steun daarmee Stichting Sint voor elk Kind.

Doneer nu