• sintvoorelkkind.nl - LinkedIn_SveK.png
  • sintvoorelkkind.nl - Website foto.JPG
  • sintvoorelkkind.nl -

Sint voor elk kind Lelystad

Delen is een feest!

Doneer nu

Chocolade- en banketletters

Wij nodigen u uit om twee keer uit te delen... 

Zoekt u een passend Sinterklaas cadeau voor uw personeel, relaties of familie? 

Bestel chocolade- of amandelletters bij onze partners en steun daarmee Stichting Sint voor elk Kind.

Chocolaterie Brouwer is een hoogwaardige chocolademaker met een uitgebreid assortiment aan letters van uitmuntende kwaliteit, gemaakt van chocolade van Callebaut, dé leverancier op dit gebied. De letters wegen tussen 300 en 350 gram, en worden met de hand opgespoten. Zij zijn leverbaar in puur, melk, wit, marsepein, met en zonder noten, gluten- en ook andere allergiën vrij. Wat u wilt.

Brood- en banketbakkerij Prins uit Lelystad maakt voor ons prinsheerlijke  roomboter amandelletter (S). Deze letter is gemaakt van 100% roomboterkorst en gevuld met zuiver amandelspijs met een gewicht van 500 gram.

Als u uw personeel of relaties in december een letter schenkt, doet u niet alleen hen een plezier. Van elke letter ontvangt onze stichting een bijdrage voor onze activiteiten. Zo deelt u twee keer uit, en kunnen we de kinderen een mooie theaterdag aanbieden!

Elke bestelling wordt vergezeld van een toepasselijk Sinterklaasgedicht en alle doosjes hebben een sticker waar het goede doel kort op uitgelegd staat.

Bestellen kunt u via http://besteleenletter.nl/

 

Stuur gerust  onze FLYER door naar collega's of familie.