Sint Smulbox bestellen

Stichting Sint voor elk kind organiseert jaarlijks een speciale Sinterklaas voorstelling in de Agora op de zaterdag voor Sinterklaas. Speciaal voor kinderen die leven in gezinnen op bijstandsniveau.

Wij steunen dit initiatief met de verkoop van een prinsheerlijke Sint Smulbox. Deze is gevuld met een roomboter amandelstaafje, een speculaasbrok met amandelen, een stukje roze marsepein en een zakje pepernoten. Voor elke bestelling die u plaatst ontvangt Sint voor elk kind een bijdrage.

Als u uw personeel of relaties een Sint Smulbox schenkt, deelt u twee keer uit, want in de prijs is een bijdrage opgenomen voor Sint voor elk Kind. De prijs per Sint Smulbox is € 9,95.

Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald in onze winkel in de Kempenaar 3-21, tot een aantal van 40 stuks. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30, zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur. Betaling in de winkel met pin of contant.

Bestellingen meer dan 40 stuks kunnen alleen worden afgehaald bij onze bakkerij op industrieterrein Noordersluis, op werkdagen tot 14.00 uur. Adres: Havenweg 14, 8243 PL Lelystad. U kunt daar niet pinnen, wij sturen u een factuur.

Wij kunnen uw bestelling ook afleveren. U kunt hiervoor kiezen in het formulier bij een aantal hoger dan 40 Sint Smulboxen.

Wanneer is mijn bestelling klaar?

Het duurt minimaal 7 werkdagen voordat de bestelling gereed is.

Wij laten je per e-mail weten wanneer je bestelling afgehaald kan worden of wordt verzonden.

Kan mijn bestelling worden geleverd?

Bestellingen onder de 40 stuks dienen te worden afgehaald.

Bestellingen boven de 40 stuks kunnen geleverd worden. Deze optie wordt getoond bij het bestellen van 40 of meer stuks.

Wat is jullie adres & openingstijden?

Tot een aantal van 40 stuks:
Kempenaar 3-21
Betaling in de winkel met pin of contant.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30,
zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Bestellingen meer dan 40 stuks kunnen alleen worden afgehaald bij onze bakkerij op industrieterrein Noordersluis, op werkdagen tot 14.00 uur.
Havenweg 14,
8243 PL Lelystad.
U kunt daar niet pinnen, wij sturen u een factuur.

Doneer nu